Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

EiffelTour


Eiffel Műhelyház / Eiffel Art Studios

2022. december 3. 11:15

Ismerje meg belülről – akár testközelből is – az Opera vadonatúj komplexumát! 2021. október 25-én ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyílt a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyháza, amelynek belső terei és műhelyei vezetett túrák keretében az érdeklődők számára is látogathatók.

A magyar nyelvű, 60 perces műhelytúrák hétvégente indulnak. A túra magába foglalja az Eiffel Műhelyházat bemutató kisfilm, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum tárlatának, valamint az OPERA Műhely. Titkok. című új állandó kiállításának megtekintését is, ezen felül a műhelymunkába is betekintést enged. Jegyár: 2000 Ft/fő.

Csoportos vezetés külön is igényelhető, ezeket előzetes egyeztetést követően indítjuk minimum 15 fő fizetése esetén. Az egyeztetés eredményeképp lehetséges, hogy a csoportos vezetést az előre meghirdetett időpontokon túl tartjuk meg. Jegyár: 1500 Ft/fő.

CSOPORTOS VEZETÉSRE REGISZTRÁCIÓS IGÉNYÉT IDE KATTINTVA  JELEZHETI.

Jegyek válthatók online, valamint személyesen jegypénztárainkban.

További információ:
E-mail: tour@opera.hu
Telefon: +36 30 781 2630